Mire tud jelentkezni?

Jelenleg az alábbi kurzusaink futnak

  1. Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika speciális képzés 2019 januárjában. Vezeti Pej András, szupervizor Hoványi Márton. Jelentkezésre nyitott. Szabad helyek száma: 1.
  2. Alapozó szintű, átfogó retorikakurzus 2019 február 5-től kedd esténként Budapest belvárosában. Vezeti: Steiger Anita és Pej András. Előjelentkezésre nyitott. Szabad helyek száma: 5.
  3. Haladó kurzus 2019. szeptemberétől Budapesten. Vezeti: Nagy Fruzsina és Hoványi Márton. Előjelentkezésre nyitott. Szabad helyek száma: 3.
  4. Egyéni folyamatokat vezet:  Steiger Anita és Pej András élőben, Nagy Fruzsina és Hoványi Márton skype-on. Nyitott.

Átfogó retorikakurzusaink csoportos formában három szinten (alapozó, haladó, mester) képzik a hozzánk fordulókat. Ezek a képzések elsősorban a nyilvános beszédre készítenek fel, de ezzel párhuzamosan állandóan fejlesztik a résztvevők magánbeszélgetéseinek retorikáját is (pl. konfliktuskezelésben, mediációban etc.), illetve bevezetést nyújtanak a speciális retorikakurzusainkba (pl. tárgyalástechnika, vezetői kommunikáció). Azt, hogy melyik szinten érdemes kezdeni a felvételi interjú során tudjuk meghatározni.

Speciális kurzusaink olyan kommunikációs helyzetekre készítenek fel, amelyek egy-egy pozíció betöltésével (pl. vezetői kommunikáció), egy hivatással (pl. igazságügyi retorika, orvosi kommunikáció) vagy konkrét feladattal (pl. üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika) járnak együtt. A téma iránt kifejezetten érdeklődő, általános retorikailag belépő haladó szinten állók számára meghirdetett kurzusok minicsoportos vagy nagyobb létszámú tréning keretében elsősorban szituációs gyakorlatokon keresztül, induktív módon vezetnek be az adott speciális retorikai ág elméletébe. Azoknak, akik mesterszinten tanulják az általános retorikát, kötelező a speciális kurzusok valamelyikében is jártasságot szerezni.

Egyéni kurzusra elsősorban azok jelentkezését várjuk, akiknek az idejük kevésbé engedi, hogy egy csoporthoz alkalmazkodjanak (tipikusan cégvezetők) vagy bár idejük engedné, a csoportos folyamatnál személyre szabottabb tematikára és fejlesztésre vágynak. Prémium szolgáltatásunk legalább egy, de esetenként több tréner vagy egyéb szakember bevonásával, időben és térben is ügyfelünk igényeihez igazodik.

Ha felkeltette bármelyik kurzusunk vagy speciális ajánlatunk az érdeklődését, örömmel vesszük jelentkezését az info@retorikaiskola.hu címen.