Mire tud jelentkezni?

Mostaz alábbi kurzusaink futnak

2018-ban a következő kurzusainkat kínáljuk:

  1. Alapozó kurzus 2018. szeptemberétől. Vezeti: Steiger Anita és Pej András. Előjelentkezésre nyitott.
  2. Alapozó kurzus 2018. március 23-tól, szerdánként. Vezeti: Steiger Anita és Pej András. Szupervizor: Hoványi Márton. Betelt.
  3. Egyéni folyamatokat vezet: Nagy Fruzsina, Steiger Anita és Hoványi Márton. Nyitott.
  4. Haladó kurzus 2018. március 6-tól, keddenként Budapesten. Vezeti: Nagy Fruzsina és Hoványi Márton. Betelt.
  5. Vitakurzus, tárgyalástechnikai és üzleti kommunikációs képzés, hétfőnként 19.00-tól a Corvinus Egyetem EVK Szakkollégiumában. Vezeti: Hoványi Márton és Pej András. Betelt.
  6. Oxford-stílusú vitakurzus – Pozsonyi Magyar Szakkollégium 2018 februárjától csütörtökönként. Vezeti: Hoványi Márton. Betelt.

Általánosságban mire tud jelentkezni?

Általános kurzusaink csoportos formában három szinten (alapozó, haladó, mester) képzik a hozzánk fordulókat. Ezek a képzések elsősorban a nyilvános beszédre készítenek fel, de ezzel párhuzamosan állandóan fejlesztik a résztvevők magánbeszélgetéseinek retorikáját is (pl. konfliktuskezelésben, mediációban etc.), illetve bevezetést nyújtanak a speciális retorikakurzusainkba (pl. tárgyalástechnika, vezetői kommunikáció). Azt, hogy melyik szinten érdemes kezdeni a felvételi interjú során tudjuk meghatározni.

Speciális kurzusaink olyan kommunikációs helyzetekre készítenek fel, amelyek egy-egy pozíció betöltésével (pl. vezetői kommunikáció), egy hivatással (pl. igazságügyi retorika, orvosi kommunikáció) vagy konkrét feladattal (pl. üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika) járnak együtt. A téma iránt kifejezetten érdeklődő, általános retorikailag belépő haladó szinten állók számára meghirdetett kurzusok minicsoportos vagy nagyobb létszámú tréning keretében elsősorban szituációs gyakorlatokon keresztül, induktív módon vezetnek be az adott speciális retorikai ág elméletébe. Azoknak, akik mesterszinten tanulják az általános retorikát, kötelező a speciális kurzusok valamelyikében is jártasságot szerezni.

Egyéni kurzusra elsősorban azok jelentkezését várjuk, akiknek az idejük kevésbé engedi, hogy egy csoporthoz alkalmazkodjanak (tipikusan cégvezetők) vagy bár idejük engedné, a csoportos folyamatnál személyre szabottabb tematikára és fejlesztésre vágynak. Prémium szolgáltatásunk legalább egy, de esetenként több tréner vagy egyéb szakember bevonásával, időben és térben is ügyfelünk igényeihez igazodik.

Ha felkeltette bármelyik kurzusunk vagy speciális ajánlatunk az érdeklődését, örömmel vesszük jelentkezését az info@retorikaiskola.hu címen.