Átfogó retorika

Átfogó retorikakurzusaink egyedi módszertanukkal csoportos és egyéni formában fejlesztik ügyfelelink teljes előadói repertoárját. Így a nonverbalitás, verbalitás és vokalitás területén egyszerre dolgozva, hosszú távú kommunikációs fejlődésre hívjuk a hozzánk fordulókat. Jelenleg háromféle szinten kínáljuk kurzusainkat:

Alapozó kurzusunk bevezetés a kommunikáció minden fontosabb területére és 50 fő előtti előadásra készít fel. A képzés kiscsoportos (max. 7 fő) vagy egyéni formában érhető el.

Haladó kurzusunk az alapozóra építve a formális viták mellett a rögtönzésre és a 100 fős közönség előtti előadásra készít fel, gyakorlati bevezetést nyújtva például a mediációba vagy a pecha-kucha prezentációs technikákba. A képzés minicsoportban (max. 4 fő) vagy egyéni formában érhető el.

Mesterkurzusunk a kiteljesedés fázisában segít azoknak, akik professzionális kommunikátorok. Az elsősorban szóvívőknek, közszereplőknek, politikusoknak, kommunikációs trénereknek, oktatóknak, coachoknak és előadóművészeknek szóló kurzust bárki elvégezheti, aki sikeresen teljesítette a haladó szintet. A képzés egyedi formában zajlik, egy állandó tréner és két további tréner részleges bevonásával. Három mestermunka elkészítésével bizonyítja a mesterjelölt, hogy bármilyen kommunikációs helyzetben garantáltan helyt tud állni.