Videók

Ezen az oldalon Retorikaiskolánk hallgatóinak előadásait, gálaestjeik hangulatát megörökítő vagy a képzéseikről szóló gondolataikat tekintheti meg. Trénereink és hallgatóink bemutatkozásait is itt érheti el. Csatornánkra pedig itt íratkozhat fel, hogy minden új tartalmunkról azonnal értesülhessen.

Damásdi Nóra beszédtechika trénerünk és logopédusunk bemutatkozása.

*

Pej András retorikatrénerünk bemutatkozása.

*

Steiger Anita mentálhigiénés retorikatrénerünk bemutatkozása.

*

Első Montágh Imre-ösztöndíjasunk, Sagát Anna a beszédtechnika-képzés előtt és után 2019 tavaszán.

*

Reéb Zsófia 2019 tavaszán arról beszélt átfogó, alapozó szintű retorikakurzusának, hogy ösztöndíjas hallgatónkként milyen tapasztalatokat és tudást szerzett és milyen célokat lát maga előtt, ha a retorikára gondol.

*

Mire jó a retorika? A 2017 őszén indult haladó kurzusunk csoporttagjai válaszoltak gálaestjük után.

2017

Dr. Kovács Flóra a 2017 őszén indult haladó csoport második gálaestjén, 2018. március 12-én tartott pecha kucha prezentációs előadásával és a többi szereplésével együttesen érdemelte ki a Pásztor Erika Katalina-díjat. Előadásának témája a siker volt.

*

Szigeti Tamás a 2017 őszén indult haladó csoport második gálaestjén, 2018. március 12-én mintaszerűen megtartott, harmadik generációs pecha kucha prezentációjában, a flow jelenségéről beszélt.

*

Záhonyi Lajos a 2017 őszén indult haladó csoport második gálaestjén, 2018. március 12-én tartott pecha kucha prezentációs előadásában, a világégés egy szokatlan arcát villantva fel,a férfiak és nők helyzetéről és viszonyáról beszélt az I. világháborúban.

*

Bárdy Péter 2018. február 27-én, a boldogságról adott elő alapozó kurzusa gálaestjén. Beszédével elnyerte a Szókratész-díjat.

*

Jakus Szilárd a 2017 őszén induló, alapozó szintű, átfogó retorikakurzus gálaestjén, 2018. február 27-én az álmaink valóra váltásáról tartott előadást.

*

Ilyash György a 2017 őszén induló, alapozó szintű, átfogó retorikakurzus gálaestjén, 2018. február 27-én Egyszerűség címmel tartott előadást.

2015

Benyhe Ágota a 2015 őszén induló, alapozó szintű, átfogó retorikakurzus gálaestjén a horgolásról és a hobbik jelentőségéről adott elő. A kurzus Démoszthenész-díját ő nyerte el.

*

Paulik Áron a 2015 őszén induló, alapozó szintű, átfogó retorikakurzus gálaestjén a közlekedés jövőjéről adott elő.

 

*

Dunay Luca a 2015 őszén induló, alapozó szintű, átfogó retorikakurzus gálaestjén a boldogság kereséséről és szerepéről adott elő.

*

Tóth Zsófia a 2015 őszén induló, alapozó szintű, átfogó retorikakurzus gálaestjén a férfi és női szerepekről adott elő. Előadásával kiérdemelte a Szókratész-díjat.

*

2014

Ronkay János Péter a 2014 őszén induló, alapozó szintű, átfogó retorikakurzus gálaestjén a növekedésünk korlátairól adott elő. A kurzus Démoszthenész-díját ő nyerte el.

*

Szabó Márton a 2014 őszén induló, alapozó szintű, átfogó retorikakurzus gálaestjén a hatalomról adott elő.

*

Schulek Gáspár a 2014 őszén induló, alapozó szintű, átfogó retorikakurzus gálaestjén a slow mozgalomról és a helyes életvezetésről adott elő.