Videók


Ezen az oldalon Retorikaiskolánk hallgatóinak előadásait, gálaestjeik hangulatát megörökítő vagy a képzéseikről szóló gondolataikat tekintheti meg. Trénereink és hallgatóink bemutatkozásait is itt érheti el. Csatornánkra pedig itt iratkozhat fel, hogy minden új tartalmunkról azonnal értesülhessen.

2019. szeptember 7-én rendeztük meg A meggyőzés napja című képzésünket, ami egyúttal bevezető kurzusként szolgált azoknak, akik kezdő szinten ismerkednek a retorika művészetével. Két miniinterjú segítségével számoltunk be az eseményről itt:

*

Damásdi Nóra beszédtechika trénerünk és logopédusunk bemutatkozása.

*

Dr. Hoványi Márton retorikatrénerünk bemutatkozása.

*

Nagy Fruzsina retorikatrénerünk bemutatkozása.

*

Pej András retorikatrénerünk bemutatkozása.

*

Steiger Anita mentálhigiénés retorikatrénerünk bemutatkozása.

*

Első Montágh Imre-ösztöndíjasunk, Sagát Anna a beszédtechnika-képzés előtt és után 2019 tavaszán.

*

Dr. Varga János 2019. június 26-án, a vakvezető kutyák neveléséről adott elő átfogó, alapozó szintű kurzusa gálaestjén. Beszédével kiérdemelte a Szókratész-díjat.

*

Mag Barbara a 2019 tavaszán induló, alapozó szintű, átfogó retorikakurzus gálaestjén A kihívásokkal való szembenézés által a fejlődés útján címen adott elő. A kurzus Démoszthenész-díját ő nyerte el.

Reéb Zsófia 2019 tavaszán arról beszélt átfogó, alapozó szintű retorikakurzusának, hogy ösztöndíjas hallgatónkként milyen tapasztalatokat és tudást szerzett és milyen célokat lát maga előtt, ha a retorikára gondol.

*

*

Mire jó a retorika? A 2017 őszén indult haladó kurzusunk csoporttagjai válaszoltak gálaestjük után.

2017

Dr. Kovács Flóra a 2017 őszén indult haladó csoport második gálaestjén, 2018. március 12-én tartott pecha kucha prezentációs előadásával és a többi szereplésével együttesen érdemelte ki a Pásztor Erika Katalina-díjat. Előadásának témája a siker volt.

*

Szigeti Tamás a 2017 őszén indult haladó csoport második gálaestjén, 2018. március 12-én mintaszerűen megtartott, harmadik generációs pecha kucha prezentációjában, a flow jelenségéről beszélt.

*

Záhonyi Lajos a 2017 őszén indult haladó csoport második gálaestjén, 2018. március 12-én tartott pecha kucha prezentációs előadásában, a világégés egy szokatlan arcát villantva fel,a férfiak és nők helyzetéről és viszonyáról beszélt az I. világháborúban.

*

Bárdy Péter 2018. február 27-én, a boldogságról adott elő alapozó kurzusa gálaestjén. Beszédével elnyerte a Szókratész-díjat.

*

Jakus Szilárd a 2017 őszén induló, alapozó szintű, átfogó retorikakurzus gálaestjén, 2018. február 27-én az álmaink valóra váltásáról tartott előadást.

*

Ilyash György a 2017 őszén induló, alapozó szintű, átfogó retorikakurzus gálaestjén, 2018. február 27-én Egyszerűség címmel tartott előadást.

2015

Benyhe Ágota a 2015 őszén induló, alapozó szintű, átfogó retorikakurzus gálaestjén a horgolásról és a hobbik jelentőségéről adott elő. A kurzus Démoszthenész-díját ő nyerte el.

*

Paulik Áron a 2015 őszén induló, alapozó szintű, átfogó retorikakurzus gálaestjén a közlekedés jövőjéről adott elő.

 

*

Dunay Luca a 2015 őszén induló, alapozó szintű, átfogó retorikakurzus gálaestjén a boldogság kereséséről és szerepéről adott elő.

*

Tóth Zsófia a 2015 őszén induló, alapozó szintű, átfogó retorikakurzus gálaestjén a férfi és női szerepekről adott elő. Előadásával kiérdemelte a Szókratész-díjat.

*

2014

Ronkay János Péter a 2014 őszén induló, alapozó szintű, átfogó retorikakurzus gálaestjén a növekedésünk korlátairól adott elő. A kurzus Démoszthenész-díját ő nyerte el.

*

Szabó Márton a 2014 őszén induló, alapozó szintű, átfogó retorikakurzus gálaestjén a hatalomról adott elő.

*

Schulek Gáspár a 2014 őszén induló, alapozó szintű, átfogó retorikakurzus gálaestjén a slow mozgalomról és a helyes életvezetésről adott elő.