Ajándék retorika

Végzett már nálunk retorikakurzust vagy csak hallott Retorikaiskolánk tevékenységéről? Ha szeretné az élményt megosztani valakivel, akiről úgy gondolja, hogy nyitott a fejlődésre a nyilvános beszéd vagy a kommunikáció más területein, akkor ajándékozzon retorikakurzust! A megszokott ajándékok palettáját színesítheti bármilyen ünnep előtt, legyen szó karácsonyról, születésnapról vagy egyszerűen ajándékozhat alkalom híján, csakúgy.

Hogyan tudok ajándékozni?

  1. Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@retorikaiskola.hu címen, megírva a megajándékozni kívánt személy nevét.
  2. Trénereink ímélben segítenek körvonalazni, hogy a megajándékozott személy céljai vagy munkaköre alapján milyen kurzus illeszkedhet a leginkább a megajándékozott személy érdeklődéséhez.
  3. Ha megtaláltuk az ajándékba szánt kurzust, akkor annak pontos paramétereiről, beleértve a teljes kurzus és az ahhoz vezető első interjú várható árát is, tájékoztatjuk Önt.
  4. Ezt követően kitöltjük az alábbi ajándékkártyát, amit akár Önnek, akár kérésére a megajándékozott személynek is kipostázunk a megfelelő csomagolásban öt munkanapon belül. Ha szeretne inkognitóban maradni ajándékozóként egy darabig, természetesen, ügyelünk arra, hogy ne derüljön ki a neve csak akkor, ha már erre felhatalmazás kapunk.

Mit kell kifizetnem és mit nem?

Mivel egy személyes fejlődést kísérő folyamatban kiemelten fontos a résztvevő saját motivációja, az ajándék retorikakurzust megelőzően is tartunk első interjút, ahol a megajándékozott retorikai képességeit, céljait és motivációját is felmérjük és minderről visszacsatolást adunk neki. Elképzelhető, hogy az interjú során vagy azt követően úgy dönt a megajándékozott, hogy mégsem élne az ajándék lehetőségével.

Ezért Önnek, bármilyen kurzust is ajándékozna kezdetben csak az első interjú árát valamint az ajándékkártya nyomtatását és postára adási díját kell megfizetnie. Ha a megajándékozott szeretné felhasználni az ajándékot, akkor kell a teljes kurzus árát megtérítenie. Az interjú utáni elköteleződésről és minden egyéb információról ímélben értesítjük Önt végig megőrizve a diszkréciót a megajándékozott felé.