Kínálatunk

Retorikaiskolánk négy szinten kíséri azokat, akik a nyilvános és négyszemközti kommunikációban egy átfogó tematika szerint szeretnének fejlődni.

  1. Tudatos elődóképzés (kezdő szintről az alapozóig)
  2. Szónokképzés (alapozó szintről haladóig)
  3. Kiváló szónokképzés (haladó szintről a professzionálisig)
  4. Retorikai mesterképzés (a professzionális fejlesztés szintje)

Ezt egészíti ki a speciális kurzuskínálatunk, amely egy-egy szakma képviselőinek vagy egyedi kommunikációs folyamatok kezelésére készíti fel a hozzánk fordulókat egyéni vagy csoportos formában.

Amennyiben valami miatt még nem tud elköteleződni egy hosszabb távú fejlesztési folyamatra, figyelmébe ajánljuk az E-learning tananyagunkat, amellyel az otthona kényelméből sajátíthatja el a meggyőző szónokká váláshoz szükséges készségek alapjait. Az egyedi módszertan alapját a klasszikus ókori retorika és a legmodernebb kommunikációtudomány ötvözése szolgáltatja.

Kezdő, illetve gyakorlottabb előadók számára is elengedhetetlen, hogy téttel bíró előadásaik előtt elpróbálják a beszédet. Ehhez tudunk szakértő segítséget nyújtani E-próba szolgáltatásunkkal. A külső szem objektivitása, valamint trénereink tudása és tapasztalata segíti Önt abban, hogy az előadás célt érjen és hasson a hallgatóságra.

Előadásait követően pedig professzionális retorikai kiértékelést kínálunk magyar és angol nyelven. Nincs olyan előadó, akit ne érdekelne, hogy mások szerint hogyan sikerült a nyilvános szereplése. Számos, akár professzionális kommunikátor azért nem képes továbblépni a fejlődés útján, mert (már) senki sem ad neki érdemi, retorikai visszajelzést, ami nélkül pedig nem lehet egyről a kettőre lépni. Ha szeretne egy objektív és magas szakmai felkészültségről tanúskodó visszacsatolást kapni, akkor kínálatunknak ez a része Önnek szól.