Kínálatunk

Retorikaiskolánk négy szinten kíséri azokat, akik a nyilvános és négyszemközti kommunikációban egy átfogó tematika szerint szeretnének fejlődni.

  1. Bevezető kurzus (kezdő szintről az alapozóig)
  2. Alapozó kurzus (alapozó szintről haladóig)
  3. Haladó kurzus (haladó szintről a professzionálisig)
  4. Mesterkurzus (a professzionális fejlesztés szintje)

Ezt egészíti ki a speciális kurzuskínálatunk, amely egy-egy szakma képviselőinek vagy egyedi kommunikációs folyamatok kezelésére készíti fel a hozzánk fordulókat egyéni vagy csoportos formában.

Beszédtechnikai képzési rendünk elsősorban egyéni, de igény esetén csoportos formában is arra vállalkozik, hogy trénerünk segítségével egy jól körülhatárolt, mégis változatos területét fejlesszük a hozzánk fordulók önkifejezésének. A kezdő, haladó és mesterszintű jelentkezők elsőként egy beszédállapot-felmérésen vesznek részt, majd azt követően veszi kezdetét a beszédtechnikai tréning. Ez utóbbi során a légzés, levegőbeosztás, hangadás, artikuláció, beszéd kifejezőerejének optimalizálása történik célzott gyakorlatokban, felolvasásban, félspontán és spontán beszédben.

Professzionális retorikai kiértékelést kínálunk magyar és angol nyelvű előadásait követően. Nincs olyan előadó, akit ne érdekelne volna, hogy mások szerint hogy sikerült a nyilvános szereplése. Számos, akár professzionális kommunikátor azért nem képes továbblépni a fejlődés útján, mert (már) senki sem ad neki érdemi, retorikai visszajelzést, ami nélkül pedig nem lehet egyről a kettőre lépni. Ha szeretne egy objektív és magas szakmai felkészültségről tanúskodó visszacsatolást kapni, akkor kínálatunknak ez a része Önnek szól.