Speciális retorika

Megrendelőink csoportos és egyedi igényeire fókuszálva a következő speciális tréningeket kínáljuk:

Az Ön retorika kurzusa személyre szabott felkészítést, egyéni igényekhez igazodó metódust kínál.

Beszédtechnikai képzési rendünk elsősorban egyéni, de igény esetén csoportos formában is arra vállalkozik, hogy trénerünk segítségével egy jól körüBeszédtechnikai képzési rendünk elsősorban egyéni, de igény esetén csoportos formában is arra vállalkozik, hogy trénerünk segítségével egy jól körülhatárolt, mégis változatos területét fejlesszük a hozzánk fordulók önkifejezésének. A kezdő, haladó és mesterszintű jelentkezők elsőként egy beszédállapot-felmérésen vesznek részt, majd azt követően veszi kezdetét a beszédtechnikai tréning. Ez utóbbi során a légzés, levegőbeosztás, hangadás, artikuláció, beszéd kifejezőerejének optimalizálása történik célzott gyakorlatokban, felolvasásban, félspontán és spontán beszédben.

Vezetői kommunikációs speciális tréningünknek azok veszik hasznát, akik napi szinten hierarchikus viszonyban állnak másokkal és szeretnének fejlődni cégük vezetése mellett az embervezetés művészetében is.

Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika mindazoknak szól, akik akár hivatásszerűen, akár magánemberként szeretnének még kedvezőbb megállapodásra jutni tárgyalópartnerükkel.

Vannak szakmák, amelyek képviselői különleges kommunikációs helyzetekkel találkozhatnak. Igazságügyi retorika kurzusunk jogászoknak és jogász hallgatóknak szól. Orvosi kommunikáció címen meghirdetett speciális kurzusunkkal orvosoknak, egészségügyi dolgozóknak vagy az erre készülő hallgatóknak szeretnénk segíteni egészségügyi hivatásuk gyakorlásában. Az iskolákban vagy felsőoktatási intézményekben helyt álló oktatóknak, tanároknak szóló kínálatunk első sorban a napi szinten előadói munkát végző szakemberek igényeire összpontosít, de a hozzánk forduló diákoknak, hallgatóknak is tudunk segíteni, többek között OTDK felkészítéssel.

Ügyfélszolgálati, HR-es és vezető beosztású munkatársaknak ajánljuk a kommunikációs coaching tréningünket, melynek során jártasságot szerezhetnek a négyszemközti kommunikációs helyzetekben.

Ha szeretne átlátható, meggyőző diavetítést készíteni, amely által a hallgatóság figyelme lankadatlanul Önre irányul, akkor Önnek a prezentációtechnika-képzésünk szól.

Oxford-stílusú, formális vitakurzusunkat elsősorban egyetemi szakkollégiumokban tanuló hallgatóknak, de minden más, haladó szinten kommunikáló előadónak is figyelmébe ajánljuk.

Az Illatok retorikája nevű tréningünk a nonverbális kommunikációnak egy méltánytalanul elfeledett területével foglalkozik: az illatkommunikációval.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük