Referencia intézményektől

Az epiteszforum.hu 14. éve rendezi meg a szakma egyik legrangosabb, leglátványosabb eseményét, a Média Építészeti Díját. A rendezvény különlegessége, egyedi formátuma (nyilvános zsűrizés és díjátadó gála) kiválóan alkalmas arra, melyre életre hívói szánták: a kortárs építészet eredményeit a szélesebb közönség felé tárja. A gálaest szórakoztató formában mutatja be az építészeti alkotások mögötti szakmai tudást, a tudatos koncepciót, az építészet különleges világát.

Ebben a kommunikációban sietett segítségünkre 2017-ben a Szónok Születik Retorikaiskola is és készítette fel a nyilvános szereplésre a fináléba jutott építészeket, akiknek 4 perc állt rendelkezésükre, hogy 500 ember előtt, frappánsan és nagyon röviden beszéljenek arról, amiről korábban oly sokat gondolkoztak és beszéltek. Az egynapos képzésen Fruzsi és Marci magas színvonalú szakmai segítségük mellett kedvességükkel, szeretetükkel és nyitottságukkal bátorították az izgalommal teli résztvevőket. Az eredmény: hálás, felkészült és magabiztosabb előadók.

Varga-Ignácz Réka ügyvezető Építészfórum Kiadói Kft.

ef-logo-2012-hu

*

Hoványi Márton és Nagy Fruzsina!

Köszönöm nektek, hogy sokkal jobb előadó lettem az alatt a huszonegynéhány hét alatt, amíg együtt dolgoztunk a retorika coachingon. És nem csak jobb előadó lettem, hanem sokkal nyitottabb és “lazább” ember is.

Gál Kristóf – Klikkmarketing cégvezető és alapító

klikkmarketing_logo

*

A Bibó István Szakkollégium, a Rajk László Szakkollégium és a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium hallgatóinak első közös kurzusa volt a Vitakultúra, melynek keretében a 2016/2017-es tavaszi félévben a rétori művészetet sajátíthatták el a diákok. Nagy örömünkre szolgált, hogy az elméleti alkalmak után a gyakorlati alkalmakon Hoványi Márton is részt vett a Szónok Születik Retorikaiskola oktatójaként, az oxfordi vitastílust tanítva a csoport felének. Hallgatóink részéről nagyon pozitív visszajelzések érkeztek. Úgy vélem, hogy Márton nemcsak a ,,mit?”, hanem főképp a ,,hogyan?” kérdésére is tudott adekvát választ adni a diákoknak, amit nemcsak az oxfordi viták során, hanem egyéb diskurzusok és mindennemű kommunikáció terén hasznosítani tudnak. Diákjaink a hiteles érvelést, a magabiztos kiállást és a tiszteletteljes párbeszéd művészetét sajátították el. A kurzus záró alkalmaként egy ünnepélyes gálán mutatták be tudásukat három oxfordi vita keretében. Köszönjük Hoványi Mártonnak az oktatást és a gálára való felkészítést, reméljük, hogy a jövőben is együttműködhetünk!

Aujeszky Nóra – Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium

 

 

 

 

*

HÖOK a Szónok Születik Retorikaiskola partnere

2017 márciusában fordultunk a Szónok Születik Retorikaiskolához, hogy a HÖOK elnöksége és elnöki megbízottjai részére tartsanak egy olyan tréninget, ami felkészít bennünket az országos közgyűléseken az elnökségi beszámolók megtartására. Kéréseinkre szabott szolgáltatást, gyakorlatorientált munkát, profi visszajelzéseket, és nem utolsó sorban emlékezetes időtöltést, jó hangulatot és csapatépítést is kaptunk az Iskolától. Már az első alkalom jelentős segítséget nyújtott szerepléseinkhez, de talán ami a legfontosabb, hogy mindenki személyre szabottan látja a fejlődési útját, lehetőségeit, feladatait. Csak egy szóval: köszönjük!

Gulyás Tibor (a HÖOK elnöke)
*
tti_logoA leghasznosabb előadás volt retorika témában, amit valaha hallottam. Azt kértük a Szónok Születik Retorikaiskolától, hogy tartsanak Karunk hallgatóinak egy rövid és velős foglalkozást a prezentációs ismeretekről a 2016-os Softskill Szemináriumunk keretében, mivel azt gondoljuk, hogy a mérnök hallgatóknak szüksége és igénye van ezen ismeretek megszerzésére. Úgy gondolom hallgatóink pont azt kapták, amire szükségük volt. Egy remek alkalmat, ahol mindenki megismerkedhetett az alapokkal és elgondolkodhatott az erősségein és gyengeségein. Bízom benne, hogy ez csak a kezdete volt egy tartalmas együttműködésnek, amelyben lehetőség lesz nagyobb ívű retorika kurzusok meghirdetésére is a hallgatóink számára. Nagyon köszönöm a Szónok Születik segítségét!
Egervári Csanád
(Innovációs ügyvivő – Technológia Transzfer Iroda,
Információs Technológiai és Bionikai Kar, Pázmány Péter Katolikus Egyetem)
*
ugyeszseg_logo
*
Magyar Cserkészszövetség