Jelentkezés

2018 tavaszán a következő kurzusainkat kínáljuk:

 1. Alapozó kurzus 2018. január 22-től, hétfőnként. Vezeti: Nagy Fruzsina és Pej András. Nyitott – előjelentkezési időszak van.
 2. Alapozó kurzus 2018. február 7-től, szerdánként. Vezeti: Steiger Anita és Pej András. Szupervizor: Hoványi Márton. Nyitott – előjelentkezési időszak van.
 3. Haladó kurzus 2018. március 6-tól, keddenként Budapesten. Vezeti: Nagy Fruzsina és Hoványi Márton. Nyitott – előjelentkezési időszak van.
 4.  Oxford-stílusú vitakurzus – Pozsonyi Magyar Szakkollégium 2018. februárjától csütörtökönként. Vezeti: Hoványi Márton. Betelt.

Ha felkeltette bármelyik kurzusunk vagy speciális ajánlatunk az érdeklődését, örömmel vesszük jelentkezését.

Hogyan tud jelentkezni?

 1. Vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott drótpostacímünkön.
 2. Levelében jelölje meg, hogy melyik tréningünk érdekelné? Ha egyedi célja van vagy több lehetőség is érdekelné, válassza az Ön retorikája lehetőséget. Ez utóbbi esetben segítünk személyre szabni a kínálatunkat.
 3. Jelölje meg azt is, hogy inkább csoportos vagy egyéni formában szeretné fejleszteni magát.
 4. Írja meg, ha további kérései vagy kérdései lennének.

Válaszunk

 1. Egy munkanapon belül megérkezik postafiókjába.
 2. Ha a fenti paraméterek tisztázása miatt szükséges, néhány pontosító kérdéssel vagy orientációs lehetőséggel fordulunk Önhöz.
 3. Ha minden paraméter világos (például egy nyilvánosan meghirdetett kurzusunkra jelentkezik) elküldjük Önnek az adott képzésünk árajánlatát. Amennyiben viszontválaszában elfogadja az árajánlatunkat jelentkezése sikeresen befejeződött és kezdetét veheti a közös munka.