Tanulóknak

Retorikaiskolánk három típusú kurzust kínál a tanulóknak:

1. Felsőoktatásbeli hallgatóknak

A felsőoktatásban sikerrel azok tudnak helytállni, akik tudásukról és képességeikről szóban és írásban egyaránt meg tudják győzni az őket felvételiztető, vizsgáztató vagy pályáztató szerveket. Az így adódó kihívásokra segít felkészülni speciális kurzusunk a gólyatábortól az államvizsgáig és az első állásinterjúkig bezárólag.

2. OTDK-ra készülő hallgatóknak

Azoknak az elkötelezett hallgatóknak, akik tudatos karrierépítésüket már az egyetem alatt megkezdik azzal, hogy az Országos Tudományos Diákköri Konferencia rangos megmérettetését vállalják nem kérdés, hogy a tudományos igényesség mit kíván meg az előrejutás érdekében. A XXIX. és XXX. OTDK dobogóján álló, a szóbeli fordulón maximális pontszámot elért trénerekként tudjuk, hogy pontosan miben áll az a retorikai kihívás, amelyre minden elmélyült szakembernek fel kell készülnie a dolgozat megírásán túl. Ezt kínáljuk a hozzánk fordulóknak.

3. Középiskolai diákoknak

 Elsősorban végzős középiskolai diákoknak mond sokat az érettségi közeledő dátuma… Speciális kurzusunk a humán tudományokból emelt vagy középszintű szóbeli érettségire készíti fel azokat a diákokat, akik nem szeretnék a véletlenre bízni, hogy hány pontot kapnak a szóbeli fordulón. Az egyéni felkészítés mellett fakultációs csoportok és teljes osztályok számára is vállalunk felkészítést.

Képzéseinkről az info@retorikaiskola.hu címen tud érdeklődni.

Retorika hallgatóknak, diákoknak
Retorika hallgatóknak, diákoknak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük