Nagy Fruzsina doktori védése

A szakmai felkészültségben nem ismerünk kompromisszumot. A Szónok Születik Retorikaiskola saját mottóinak egyikét hitelesítette Dr. Nagy Fruzsina mentálhigiénés retorikatrénerünk, aki ezen a héten védte meg Ph.D. értekezését.

Retorikaiskolánk egyik vezetője és társalapítója 2020. június 15-én 14 órakor kezdte meg nyilvános doktori védését a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának Irodalomtudományi Doktori Iskolájában. A több mint kétórás nyilvános vitában a doktori bizottság egyhangú szavazata alapján 100%-os, summa cum laude minősítéssel bocsátották a dolgozatot és annak védését a csütörtökön ülésezett tudományterületi doktori bizottság elé, akik a fokozat odaítélését javasolták az Egyetemi Szenátusnak.

Vezető retorikatrénerünk ezért a nagyszerű eredményért az egyetemi diplomája megszerzése után hét éven át vett részt a doktori képzésben, illetve végzett Magyarországon és külföldön (Humbold Egyetem, Yale Egyetem) kutatómunkát. Nagy büszkeséggel és örömmel gratulálunk Dr. Nagy Fruzsinának! (Nem is lehetne méltóbb témája retorikai blogunk 100. bejegyzésének.) A sikeres folyamatzárással, mostanra  a Szónok Születik Retorikaiskola mindkét vezetőjének tudományos fokozata van a retorikához kötődő tudományterületek egyikéből.

Ha szeretne Dr. Nagy Fruzsinától tanulni, jelentkezzen hozzá egyéni képzésre az info@retorikaiskola.hu címen vagy havi hírlevelünkre feliratkozva értesüljön az első között arról, hogy mikor vezet csoportos folyamatokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük