Tárgyaljon tudatosan! – nyári tárgyalástechnikai tanfolyam

Van, ami nem változik. Például a meggyőzés. Akár online kapcsolódunk, akár személyesen vagyunk jelen, hatunk a körülöttünk lévő emberekre. Gyakorlatorientált európai tárgyalástechnikai tanfolyamunk azokkal a helyzetekkel foglalkozik, amelyekben egymással eltérő érdekek ütköztetésekor a felek kölcsönösen megpróbálják meggyőzni egymást.

Ha Ön elsőre azt gondolja, hogy nem szokott tárgyalni, gondoljon csak azokra az esetekre, amikor értékesített egy nem használt tárgyat az interneten, autót vásárolt, fizetésemelést kért (volna), alkalmasabb időpontot akart egyeztetni egy programra vagy jobb feltételeket kívánt elérni a gyermekének egy ügyben. Mindenki tárgyal. Ha Ön úgy gondolja, hogy rendszeresen tárgyal és sikereket ér el, akkor elfogadjuk, hogy ez így is van. De vajon tisztában van-e azzal, hogy milyen ára van a sikerének? Akár a saját, akár a tárgyalópartnere jólléte a tét, érdemes megfontolni, hogy vajon a cél valóban szentesíti-e az eszközt? Nem minden etikus abból, ami egy tárgyalási helyzetbe elsőre hasznosnak tűnhet.

Akármelyik oldalra is sorolta magát, az ajánlatunk Önnek szól. Készüljön fel a jövő kihívásaira a hatalkalmas tárgyalástechnika kurzusunkkal. Bármit hozzon is az ősz, Ön biztos kézzel tudja majd képviselni a saját és cége érdekeit!

Az intenzív tanfolyam heti gyakoriságú, alkalmanként 2,5 órás, az ütemezése pedig a következő:

Július 27. – Tárgyalás előkészítése

Augusztus 3. – Tárgyalási stratégiák

Augusztus 10. – Ajánlattétel és -fogadás

Augusztus 17. – Konfliktuskezelési stílusok és webes tárgyalások világa

Augusztus 24. – Menekülési stratégiák

Augusztus 31. – Kritikus üzenetek átadása

A részletes tematikáért kattintson ide. A tanfolyamot a terület nemzetközi képzettségű szakemberei vezetik: Dr. Hoványi Márton vezető retorikatréner és Pej András retorikatréner. A minden alkalommal szituációs feladatokra épülő gyakorlati rész (80%) alapján dolgozzuk fel az elméleti tudásanyagot (20%), a minicsoportos (4-6 fő) forma pedig lehetővé teszi az egyénre szabott, hatékony fejlesztést, illetve a csoportban egymásnak adott visszacsatolást is, ami szintén hozzájárul a résztvevők fejlődéséhez.

A hatalkamas kurzus teljes áron bruttó 350 000 Ft/fő, melyre az alábbi kedvezményeket biztosítjuk.

  • Az Onlife konferencia résztvevőinek a “jegyük” bemutatásával 10% kedvezmény jár az alapárból.
  • 50 000 Ft további kedvezményt adunk a 2020. tavaszi szemeszterében végzik el az alapozó vagy a haladó kurzust, illetve a Retorikaklub tagjainak is.
  • 50 000 Ft kedvezményt adunk annak, aki valaha elvégezte a Szónok Születik Retorikaiskola alapozó vagy haladó kurzusát.

Elképzelhető, hogy a cégéből többen is aktív tárgyalók és hasznos lenne számukra egy ilyen képzés. Egyedi, vállalatokra szabott csomagunkról itt tud tájékozódni.

Jelentkezni az info@retorikaiskola.hu címen tud.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük