Retorikaklub a nappaliban

Tréfásabb kedvű olvasóinkkal talán már előfordult az, hogy az IKEA berendezett részein járva úgy tettek, mintha a saját lakásukban lennének. Eljátszották a vacsorát az étkezőasztalnál vagy éppen belehuppantak egy szuperkényelmes franciaágyba. Az viszont újdonság lehet, hogy egy Retorikaklub vlog beszámolója is készült már a bútoráruházban. 

A Retorikaklubban az a szokás, hogy minden alkalom után egy klubtag vlogot készít, ezzel emléket állítva a megtörtént eseményeknek. Egy-egy szemeszter végén pedig a klub megszavaz egy videót, amelyet az adott időszak legjobbjának ítél. 

A 2019-es őszi félév legkiválóbb vloggere Jakus Máté lett, megérdemelten, hiszen meg kellett küzdenie azért, hogy a “nappaliban” maradhasson. Egy vásárlás alkalmával jött a kreatív ötlet, hogy szokatlan helyről jelentkezzen be, de első alkalommal közelgett a zárás időpontja, az erre figyelmeztető hangosbemondó pedig minduntalan megzavarta a felvételt. Ám a retorikának (illetve Máténak) semmi sem állhatta útját, másodszor is visszament, ezúttal kifejezetten a felvétel megvalósítása miatt. Habár vásárlók és biztonsági őrök vigyázó tekintetének kereszttüzében, de sikerült véghezvinnie a küldetést, megszületett a videó, amely alább megtekinthető.

Máténak szívből gratulálunk az új nézőpontért, a kitartásáért és az elnyert díjért!

https://www.youtube.com/watch?v=KDykh-qDNA0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük