Haladó kurzust indítunk

2019. szeptember 19-én csütörtökön átfogó, haladó szintű retorikakurzust indítunk (4 fős) minicsoportos formában, amire elsősorban már az alapozó szintet sikeresen teljesített szónokaink jelentkezését várjuk, de a képzés mindenki számára nyitott, aki belépő haladó szinten áll és arra készül, hogy 50 főnél nagyobb közönség előtt, haladó szinten tudjon előadni és a kommunikációs képességeit általánosságban fejlessze a belépő mesterszintig.

A kurzus során két gálaesten (egy oxford-típusú formális vitaesten és egy klasszikus előadói esten) vesznek részt a rétorok és a képzés végére a kiváló szónok címet érdemelhetik ki. A képzés tematikájáról és általános paramétereiről ide kattintva lehet tájékozódni.

A képzés vezetői Nagy Fruzsina és Dr. Hoványi Márton lesznek, akik az egyéves amerikai képzési tapasztalatuk alapján újragondolt kurzust ajánlanak haladó szinten. A képzés helyszíne is új lesz, a Déli pályaudvarnál található Forrás studióban tartjuk az alkalmakat. A csoport trénerképző csoportként is funkcionál, ezért a szabad helyek száma 3 fő.

Halado_kurzus

Váltson magasabb szintre a retorikában

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük