Tanítványaink sikere: OTDK, Eötvös szónokverseny és OKTV

Örömmel adunk hírt arról, hogy tanítványaink sikeresen szerepeltek az elmúlt hetekben. Nagy Fruzsina az SZTE BTK komparatista hallgatóinak A multimediális előadás retorikája címmel tartott felkészítést a XXXIII. OTDK szóbeli fordulójára. Hallgatóink így remekeltek:

  • Kertész Lilla a szóbeli fordulón 30/30 pontot ért el, ezzel a Színháztudományi tagozatában I. helyezését szerezte meg.
  • Borbíró Aletta a szóbeli fordulón  30/30 pontot ért el, ezzel a Populáris irodalom és kultúra tagozatában az Alföld folyóirat különdíját érdemelte ki. (Aletta nem ebben a félévben, hanem tavaly végezte el a kurzust.)
  • Sipos Márton a szóbeli fordulón 30/27 pontot ért el a Színháztudományi tagozatban.
  • Jancsovics Klaudia a szóbeli fordulón 30/26 pontot ért el, ezzel az Irodalom és Vizuális kultúra tagozat 3. legjobb eredményét érte el.
  • Taskovics Viktória a szóbeli fordulón 30/24 pontot érte el a Populáris irodalom és kultúra szekcióban.

Gratulálunk eredményeikhez!

Az Eötvös József országos középiskolai szónokversenyen Hoványi Márton felkészítésével Széles Levente a Budapesti Piarista Gimnázium legjobb továbbjutójaként a regionális, budapesti elődöntőn 5. helyezettként jutott be a döntőbe. Egy külföldi út miatt Levente végül nem tudta megméretni magát a döntőn, de eredményéhez ezúton is gratulálunk!

Egressy János a 2017-es OKTV nyelvészeti szekciójában ért el I. helyezést. A döntő szóbeli fordulója előtt Hoványi Márton segítette a retorikai felkészülését a Budapesti Piarista Gimnáziumban. A szóbeli fordulón 100/100 pontot szerző tanítványunknak is szívből gratulálunk!

Tanítványaink sikere 2017 tavaszán

Gratulálunk tanítványaink sikeréhez 2017 tavaszán!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük