Januártól Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika kurzus indul

Nőként érvényesülni a férfi tárgyalók között? Mi etikus az üzleti kommunikációban és mi nem? Hogyan tudok kiszabadulni egy csapdahelyzetből? Hogyan nyerhetek időt egy tárgyaláson anélkül, hogy sérülnének az érdekeim? Hogyan vihetek sikerre egy fontos ügyet a következő értekezleten? A kérdései jogosak, hozza el hozzánk őket!

Január 9-én (hétfőn) este Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika kurzust indítunk. A kurzus tematikája itt található. Az öt alkalomból álló, alkalmanként 120 és 180 perc közötti időtartamban folyó képzés célja a haladó szintű tárgyalás-előkészítés, tárgyalási stratégiák és kiértékelési metódusok elsajátítása az üzleti kommunikáció témakörei mellett. A kurzus elsősorban a saját élmény megszerzését tűzi ki céljául, ezért szituációs gyakorlatokra épít a kezdetektől.

Belépési feltétel a haladó szintű kommunikációs előképzettség elsősorban a kiállás, nonverbalitás, érveléstechnika és visszacsatolás-technikák terén. A kurzust Hoványi Márton kíséri trénerként. Ideális esetben 4 fő részvételével, minicsoportos formában zajlik a képzés. A helyeket a jelentkezések sorrendjében töltjük fel, jelentkezni itt lehet.

Portrait of multiethnic business people with paperwork in meeting room_shutterstock.jpg

Készen áll a meetingre? Tárgyaljon okosan! Kép forrása: Shutterstock.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük