Indul a tavaszi Szónok születik kurzusunk

2017. január 10-én 17.30-kor veszi kezdetét a tavaszi Szónok születik kurzusunk, amelynek elsődleges célja a sikeres nyilvános beszédre való felkészítés és a bevezetés más kommunikációs helyzetek kezeléséhez. A csoportba való jelentkezéshez nem szükséges kommunikációs előképzettség. A kurzusunk végére elért haladó szintű előadói kompetenciával hallgatóink belépési lehetőséget nyernek más, speciális kurzusok elvégzéséhez is. A kurzus tematikája itt érhető el.

A keddenként öt hónapon keresztül 17.30 és 19.30 között tartandó tavaszi csoport trénerei Steiger Anita és Hoványi Márton lesznek. A kurzus helyszíne a Jászai Mari tértől pár percre lesz. Legfeljebb hét embert tudunk a speciális, kiscsoportos fejlesztési módszerek miatt fogadni, jelenleg még 0 szabad hely van a csoportban. Kedvezményt biztosítunk a kurzus árából a nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal rendelkezőknek, az MCSSZ tagjainak, a Legfőbb Ügyészség és a TechTranszfer Iroda munkatársainak. Ha az ismerős lámpalázas kép helyett örömét szeretné lelni a nyilvános beszédben, jelentkezni így lehet a kurzusra.

*

A kurzus betelt. A következő képzést, várhatóan január 3. hetében indítjuk el hétfői napokon, hasonló paraméterekkel. Ha szeretne előjelentkezési lehetőséget kérni, írjon a szonokszuletik@gmail.com címre és kérését regisztráljuk.

stagefright2_shutterstock.jpg

Lámpaláz helyett válassza a Szónok Születik Retorikaiskolát! Kép forrása: Shutterstock.com

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük