Alapozó kurzusok indulnak 2018 tavaszán

Általános retorikai képzéseink közül alapozó kurzust indítunk 2018 januárjában és márciusában. Az egyes számú csoport január 22-én indul és hétfő esténként zajlik 20 héten át Nagy Fruzsina és Pej András vezetésével. A kettes számú tavaszi csoportunkat március 14-én indítjuk el és szerdánként tartjuk az egyes számúval azonos keretek között, Steiger Anita és Pej András vezetésével.

Az alapozó kurzust azoknak ajánljuk, akik biztos és széles alapokat akarnak lefektetni saját kommunikációjuk terén elsősorban nyilvános beszédhelyzetekben (legalább 6 és legfeljebb 50 főig) és a magánbeszélgetéseik során. Különösen azoknak ajánljuk ezt a képzést, akik akár rendszeresen ad(hatná)nak elő, de a lámpaláz vagy más alapvető technikai nehézség miatt nem érzik magukat sikeresnek. A képzés sikeres elvégzése lehetőséget biztosít arra, hogy akár az általános retorikakurzusok következő, haladó szintjére lépjen a résztvevő, akár olyan speciális kurzusokba kezdjen, mint a vezetői, igazságügyi, üzleti, egyházi kommunikációt fejlesztő képzéseink egyike.

Kurzusainkat felvételi interjú előzi meg, amire az info@retorikaiskola.hu címen lehet jelentkezni. Ugyanezen a címen tudunk további részleteket is közölni a kurzusról. A kurzusok közül a januári már betelt, a márciusi még nyitott, összesen 3 szabad hely van a 7-7 fős csoportjainkba. A jelentkezések sorrendjében hívjuk interjúra az érdeklődőket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük